Základní úvěry

Peníze, peníze a zase jenom peníze. Pro některé z nás obrovský problém. Sháníte výhodnou půjčku s nízkými úroky? Vlastníte nemovitost a mohli byste s ní ručit? V tom případě je nejlepší zvolit hypotéku.
Do základních úvěrů se řadí spotřebitelský a podnikatelský https://www.hypotekybezregistru.cz/.

ekonomika

Spotřebitelský a podnikatelský úvěr

  1. Spotřebitelský úvěr si mohou sjednávat běžní občané. Získané peníze můžete použít jakýmkoliv způsobem. Můžete s nimi zaplatit dluhy, exekuce, nakoupit majetek. Ručí se nemovitostí. Může se jednat o dům, byt, pozemek, chatu, garáž. Doba splatnosti může být nastavená až na 30 let. Až 70% z odhadu nemovitosti. Garantujeme nízké splátky a nízkou úrokovou sazbu. Tento finanční produkt najdete pod názvem nebankovní hypotéka. Je zde možné také ručení družstevním bytem. Ocenění nemovitosti můžeme provést i do 24 hodin. Peníze jsou vhodné i pro lidi s nízkými příjmy nebo se záznamem v registru. Úroková sazba již od 4% p.a. pro klienty bez záznamu, pro klienty se záznamem pak od 7% p.a.
  2. Podnikatelský úvěr si mohou sjednávat pouze firmy a podnikatelé. Ručí se nemovitostí, jako je dům, byt, pozemek, hala, komerční objekt, administrativní budova, hotel, penzion. Peníze můžeme vyplatit i do 24 hodin od podpisu. Získáte až 70% z odhadní ceny nemovitosti. Nemusíte dokládat daňové přiznání, ovšem tolerujeme i nízké nebo dokonce i exekuce či záznamy v registrech. Peníze se používají na financování běžných potřeb ve firmě, ale také na splacení dluhů, vyplacení faktur, OSSZ, VZP, daní, zaplacení běžných potřeb, nebo dokonce splacení exekucí. Tento typ úvěru najdete pod názvem americká nebankovní hypotéka bez registru.

kalkulačka
Do větších či menších potíží se může dostat každý z nás, ať už se jedná o běžného občana či o podnikatele. Potřebujete rychle sehnat větší obnos financí? Pak je zde připravena velice výhodná nebankovní hypotéka v případě občanů, nebo v případě podnikatelů americká hypotéka bez doložení příjmů nebo hypotéka bez registrů.

Podobné příspěvky