Co je nejlepší si zajistit před stěhováním


Koronavirus vyhnal spoustu lidí z nájmu zpátky k rodičům anebo v opačném případě, vyhnal lidi konečně od rodičů do vlastního. Samozřejmě, ať je průběh před stěhováním jakýkoliv, vždycky dojde na jedno – jak přesunout tu obrovskou spoustu věcí z bodu A do bodu B tak, aby se nic nepoškodilo, vše zůstalo ve stejném stavu a funkční a nic se neztratilo. Přinášíme vám proto několik tipů na to, jak se stěhovat, aby vše proběhlo hladce.

van-3676_640

  1. Všechny malé předměty do krabic

Častokrát se stane, že se právě malé předměty zatoulají nebo poškodí při přesouvání. Pokud nemáte dostatečné místo ve velkých krabicích, opatřete si alespoň menší a vystelte je tak, aby se například křehké předměty nějak nepolámaly při přesouvání. Pokud nemáte žádný extra materiál po ruce, můžete využít zbytkové papírové ruličky z toaletního papíru jako vystýlku. Hlavně to mějte všechno pohromadě a nejdřív zabalte tyto malé předměty.

  1. Organizovanostminivan-41476_640

Pokud stěhujete velké věci, jako jsou královské postele, skříně nebo velké stoly, je třeba, abyste si dobře naplánovali prostor, ve kterém to budete přesouvat. Pakliže si budete počínat zbrkle, hlavně ať je to už naloženo, může se stát, že poté budete muset věci vyndávat a reorganizovat. Snažte se tak oddělat co možná nejvíce součástí postele, které jdou odšroubovat jednoduše či oddělat, abyste tak získali další manipulační prostor. A co se týče toho, vždycky můžete využít našich služeb pronájmu vozů, které mají prostoru habaděj. Jen se stačí podívat na podmínky , které najdete na našich webových stránkách.

3.Dostatek síly

Musíte mít nejen energii, ale také někoho, kdo vám pomůže. Nikdy se nepokoušejte o stěhování sami, akorát si uženete kýlu nebo něco horšího. Nejvíce nehod se stává právě tehdy, když se někdo něco pokusí dělat sám a přitom se jedná o věci, které sám těžko uděláte.

Podobné příspěvky